De Witte Heks

De Witte Heks maakt van alles voor mens (en dier). Van wensflesjes tot miniaturen voor in jouw huis, je miniatuur heksenhuis, hangers voor aan de wand of aan het plafond, (miniatuur) toverstafjes en nog veel meer.
Bij wat ik maak laat ik mij inspireren door de natuur, de werking van energieën van kruiden, stenen, bomen en planten. Zo ontstaan bijzondere voorwerpen, vaak “op maat” gemaakt, zoals een wensflesje dat past bij de wens van de ontvanger.

Alle voorwerpen die ik maak zijn zo veel als mogelijk op natuurlijke basis en dier- en milieuvriendelijk gemaakt. Dierlijke materialen zijn gevonden in de natuur, bijvoorbeeld uit uilenballen. De veren vind ik meestal op mijn wandelingen. Het hout is vooral van takken die van de bomen zijn gevallen, gevonden in de bossen of snoeihout uit tuinen van vrienden en familie. Alle materialen worden respectvol behandeld en (energetisch) gereinigd.
Maatwerk: elk voorwerp is handgemaakt en uniek. Op deze site staan foto’s van voorwerpen die ik heb gemaakt; ter inspiratie en om een beeld te geven van wat ik maak. Als jij iets wilt, kijken we samen naar jouw wensen en wat daar bij past, welke materialen, vormen, formaten en meer.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial