Woensdag 30 september -Themadag Draken

Zonder te weten hoe we het weten weet iedereen als we het over draken hebben wat het zijn. Hier in het westen vinden we draken maar enge beesten die verband houden met het kwaad.

Maar niets is minder waar, draken vertegenwoordigen Kracht, Liefde en een enorme Kennis. In het Oosten weten ze dat en maken ze dankbaar gebruik van de kracht van de Draken. Heel langzaam begint men hier ook te geloven dat de Draken hier zijn om ons te helpen. Te helpen om moeder aarde te redden.

We kunnen een hoop leren van de Draken en daar waar het nodig is zullen zij ons ook ondersteunen. Voor de mensen die een beetje bekent zijn met de Draken weten dat Draken jou uit kiezen om met hen samen te mogen en kunnen werken. Zo ook kwam Arnwood bij mij, mijn eigen Groenen Draak, ik zal je het verhaal vertellen op de themadag maar als je nieuwsgierig bent kun je het ook lezen op mijn site Drakenkracht.com. Samen met Arnwood heb ik de Drakensprays ontworpen. De Drakensprays zijn unieke wondertjes die jou kunnen ondersteunen in je proces, bijvoorbeeld om te kunnen en mogen genieten van je vrijheid of misschien heb je bescherming nodig tegen alle negatieve invloeden van buitenaf.

Op woensdag 30 september vertel ik jou hoe je met de drakenkracht kunt werken. Want als je komt ben je dus geroepen door de Draken. Tijdens deze themadag heb ik een bijzonder boek bij me, dit boek is geschreven door Val Young en mag ik doorgeven. Ik heb het boek vertaald en uitgeprint zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen, ik vraag er alleen print en inbindkosten voor. Speciaal voor jou het boek de “Garden of the Heart”

We heten je van harte welkom op deze bijzondere Draken dag.

Flower Power Markt – Pop-up Store
Vijzelstraat 4, Leeuwarden. Geopend: 11.00 – 17.00 uur.
Kosten: geen.

Door Anneke de Groot, Energetisch Therapeut. Deelnemer in de Flower Power Markt – Pop-up Store.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial