My Yoga Favourites

Yogamatten, kussens, kleding, heerlijke biologische thee en nog veel meer gerelateerde yogaproducten ga je ontdekken in mijn kraam . Niet alleen een toevoeging voor jouw yoga lifestyle maar voor iedereen die dat stukje veerkracht zoekt in zijn leven daar wil ik met mijn producten een toevoeging voor zijn. Graag wil ik je ook mijn veerkracht collectie laten zien. Wat is veerkracht? Veerkracht zijn veren gemaakt van katoendraad en staan symbool voor de veerkracht die we in ons hebben. Soms hebben we het gevoel dat we wel wat extra veerkracht kunnen gebruiken. De veer helpt je eraan herinneren dat je het nog steeds in je hebt. Ik wens je veel veerkracht toe en hoop je te mogen verwelkomen op mijn stand( kraam).

Enjoy!
Tineke

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial