Praktijk De Sprankeling

In onze drukke maatschappij, waarin veel van ons verwacht wordt, is het lastig om dicht bij jezelf te blijven. Wat voelen we nu eigenlijk, wat hebben we nodig en dat gaat vaak niet om de materiele zaken. We vergeten voldoende rustmomenten te nemen en of tijd te nemen voor wat we nu voelen en verlangen van dit leven. Wellicht herken jij het gevoel dat jij je soms niet meer helemaal verbonden voelt met je eigen lijf en gevoel.

De reden van mijn bestaan is om mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf.
Dat is voor mij ook de reden om jullie te verwelkomen op de flower power markt en jullie kennis laten maken met manieren met hoe je weer bewust kunt gaan voelen.

Op de markt nodig ik je van harte uit om bij mij langs te komen en kennis te maken met magnetiseren. Het is op de markt mogelijk een behandeling te boeken.

Op de markt kun je een mini zielsreading boeken waarin ik kijk wat er bij jou op dit moment speelt en krijg je handvaten mee waar je mee verder kunt.

In de grote zaal geef ik een visualisatie waar ik je van harte voor uitnodig.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial