Salon Silvia – energetische voetreflex en massages

Salon Silvia is een praktijk in Franeker voor energetische voetreflex en massages. Een fijne plek waar jij heerlijk tot rust kunt komen. En elke keer als ik een voetreflex geef ervaar ik weer hoe fijn en puur het is om met voeten te werken. Voeten liegen niet, voeten spreken de waarheid.

Heel veel mensen vinden er iets van. Te groot, te klein, te breed, te smal, rare tenen, lange tenen, met of zonder geurtje. Je herkent het misschien wel.

Ik weet nog goed toen ik aan mijn opleiding voetreflex begon en mensen tegen mij zeiden: jakkes moet je aan al die (stink) voeten zitten. Maar op één of andere manier deed het er niet toe. Ik was benieuwd hoe het werkte. Ik had er immers jaren geleden zelf ook zo veel aan gehad. En wat een voetenbadje met etherische olie kan doen!!🤣

Een energetische klachtgerichte voetreflexmassage bij mij houdt in dat we beginnen met een voetenbadje. Hierin heb ik alvast een op jouw afgestemde etherische olie gedaan. Terwijl jij heerlijk geniet kan de olie zijn werk doen en stel ik jou een aantal vragen.

Daarna mag je gaan liggen en geef ik een globale voetreflexmassage. Hierbij volg ik mijn eigen intuïtie daarom voel ik vaak dat bepaalde punten meer energie (voor een betere stroming) nodig hebben. Ik voel waar zwaarte en of blokkades aanwezig zijn. Als jij het wil verzacht ik deze blokkades en nog fijner is dat ik ze mag verwerken en opruimen.

Op de manier die voor jou goed voelt. Dus stap voor stap. Zo kan de blokkade op de juiste manier verwerkt worden. Het lichaam zet het zelf genezend vermogen aan en gaat ermee aan de slag. Er komt meer ruimte en de levensenergie mag weer gaan stromen. Hoe beter jou energie stroomt hoe fijnere jij je voelt.

Aan het eind van de behandeling laat ik je nog een paar minuten liggen zodat alles ook energetisch zijn plek kan vinden. Daarna bespreken we nog even rustig en kort de behandeling.

In de behandeling maak ik veel gebruik van etherische oliën. Dit zijn kleine wondertjes die het proces zo fijn versterken.

Zou jij nu zelf eens een behandeling willen ervaren? Dat kan. Op de Flower Power Markt geven wij gratis korte demonstraties. Wij werken met een intekenlijst. Wil jij zeker zijn van een plekje geef je dan vast op via de facebook of insta. Op de dag zelf kan je natuur ook even langs komen en je naam opschrijven.

Denk je nu zolang wil ik niet wachten kijk dan even op mijn website www.salon-silvia.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial