Shiatsu Stoelmassage en Healing

Shiatsu Stoelmassage is een traditionele Japanse drukpuntmassage en is afgeleid uit de Japanse massagetechniek. Tijdens deze massage zit u in een ergonomische massagestoel en kunt u de kleren gewoon aanhouden. De stoelmassage bevorderd de bloedsomloop en de energiebanen krijgen een stimulans, het verminderd stress en spierklachten en stress.

Bij healing/Reiki draait alles om energie doorgeven en leg ik mijn handen op u of boven u, ik fungeer als doorgeefluik en mag doorgeven wat u ontvangen mag.

Door wie
Ik ben Gea van den Bosch, spiritueel hulpverlener en verzorgende-IG

Zoals vele mensen heb ik ook een rugzak met bagage vol met rotzooi die je alleen maar in de weg zit terwijl je je pad bewandelt.

Doordat ik anders was, nergens bij hoorde en me nooit begrepen heb gevoeld werd ik erg onzeker en liet mij kwetsen en raakte beschadigd met alle gevolgen van dien. Het grote gat kwam tevoorschijn….

Vele vragen kwamen naar boven, wie ben ik eigenlijk echt? En wat is mijn doel hier op aarde?

Ik zocht hulp in de alternatieve hulpverlening en liet me opleiden om er tenslotte achter te komen dat ik inderdaad anders was, maar dat het alles te maken had met het heldervoelend en helderwetend zijn.

Ik was niet gek geworden maar mocht gewoon zijn wie ik ben, doen waar ik gelukkig van wordt, blij met mezelf zijn.

In de loop van de jaren volgde ik allerlei cursussen en workshops op spiritueel gebied.

Steeds meer had ik het verlangen om mensen te helpen zoals ik ook geholpen ben en zo werd de praktijk langzamerhand geboren.

Ik ben in eerste instantie healer/magnetiseur en kan je daarbij persoonlijk begeleiden en ondersteunen. dat kan ook via het PGB

Daarbij ben ik ook verzorgende-IG en heb inmiddels 35 jaar ervaring in de zorg, bijna niets is mij meer vreemd.

De persoonlijke begeleiding kan namelijk ook uit persoonlijke zorg bestaan en dat betekent dat ik je ook kan helpen met bijvoorbeeld douchen, aankleden, medicatie, boodschappen doen, de meest uiteenlopende zaken waar je in je dagelijkse bezigheden tegenaan loopt

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial